Bekijk alle
categorieen

Algemene voorwaarden en privacy policy

 

Als partner van lassend Nederland biedt Laspartners Multiweld een groot scala aan producten en diensten, die we graag delen met onze klanten. Om jou als klant optimaal te kunnen bedienen, hebben we bepaalde persoonsgegevens van je nodig. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat er met die gegevens gebeurt. Waarvoor we je gegevens gebruiken en hoe lang we deze bewaren, hangt af van de relatie die je hebt met Laspartners Multiweld. Graag geven we je hierover meer informatie.

Cameratoezicht

Bij Laspartners Multiweld hechten we veel waarde aan een veilige omgeving voor iedereen. Zowel klanten en medewerkers als producten. Om die veiligheid te waarborgen zijn onze vestigingen voorzien van een aantal camera’s. De camerabeelden worden na vier weken verwijderd, tenzij er een goede reden is om deze langer te bewaren, bijvoorbeeld voor een politieonderzoek. 

Balieverkoop

Wanneer je een aankoop doet in één van onze vestigingen, en je bent (nog) geen bestaande klant, dan worden er bepaalde gegevens van je gevraagd en opgeslagen. In onze vestigingen is het alleen mogelijk om goederen te betalen door middel van pintransacties. Hierdoor worden jouw transactiegegevens geregistreerd om de betaling in orde te maken. Vanwege onze belastingplicht zijn wij genoodzaakt om deze gegevens zeven jaar te bewaren.

Verhuur artikelen

Bij Laspartners Multiweld is het mogelijk om artikelen te huren. Voor de juiste registratie vragen wij hiervoor een aantal persoongegevens. Om ervoor te zorgen dat het huurproces goed verloopt vragen wij de volgende gegevens: 

  • Bedrijfsnaam
  • Naam contactpersoon
  • Factuuradres
  • Leveringsadres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Verhuur gasflessen

Bij Laspartners is het mogelijk om diverse gassen af te nemen. Dit gebeurt door middel van een leasecontract bij onze gassenleverancier. Onze gassenleverancier is verantwoordelijk voor alle gegevens van de lessee. Laspartners Multiweld fungeert hierin als tussenpersoon en bewaart de gegevens van de lessee niet.

Bezoek op onze website

De diverse websites van Laspartners Multiweld maken gebruik van Cookies. Cookies zijn iedere webpagina, vragen wij ook toestemming om cookies op te slaan. Cookies zijn gegevens die opgeslagen worden op het apparaat waarmee je de website bezoekt. Deze informatie wordt bij een volgend bezoek aan de webpagina weer opgehaald. Op deze manier herkent het apparaat de website die je eerder hebt bezocht en bijhouden wat de gebruiker in het verleden op de website heeft gedaan. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw inlognaam en/of wachtwoord wordt onthouden. Daarnaast onthoudt de webbrowser jouw gevulde winkelmand of ingestelde voorkeuren. Door middel van deze cookies is het voor ons mogelijk om onze website continu te verbeteren en aan te laten sluiten op de gewenste klantervaring. Wij en andere partijen kunnen inzicht krijgen in jouw surfgedrag, zodat zij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen over meerdere websites en niet-revelante advertenties weg kunnen laten.

Cookies brengen de veiligheid van je computer niet in gevaar. We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies:

Functionele cookies
Deze zijn nodig voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat aan jou snel en correct de gewenste informatie wordt getoond, elke keer dat je onze website bezoekt. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd.

Analytische cookies
Deze gebruiken we om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht, op welke pagina je op onze website aankomt, op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Als de analytische cookies geen grote impact op de privacy hebben, hoeft er geen toestemming te worden gevraagd, anders wel.

Tracking cookies
Dit zijn cookies die jouw surfgedrag op onze website kunnen volgen. Op die manier kunnen wij en adverteerders aan de hand van jouw surfgedrag gepersonaliseerde online advertenties en op maat gemaakte content tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij jouw toestemming.

Social media plug-in cookies
Social media plug-in cookies worden gebruikt om op onze website content van social media te tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij jouw toestemming.

De cookies blijven tot maximaal twaalf maanden na je laatste bezoek op het apparaat bewaard. Je kan cookies altijd zelf uitzetten of ze van je apparaat verwijderen. Hoe je dat kunt doen verschilt per soort internet browser en apparaat. Als je ervoor kiest om cookies te verwijderen, zal de website mogelijk niet meer optimaal functioneren en kun je van sommige diensten geen gebruik maken.

Bestellen via de webshop

Wanneer je online een bestelling plaatst, dien je een aantal gegevens achter te laten zodat wij de order goed kunnen verwerken. Vanwege verplichtingen aan de belasting is het noodzakelijk dat we jouw transactiegegevens registreren en zeven jaar bewaren. Daarnaast zijn er nog een aantal andere gegevens die nodig zijn om jouw bestelling goed te kunnen verwerken. Denk hierbij aan:

  • Naam 
  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Postcode en plaats
  • Afleveradres
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Deze gegevens worden bewaard, zodat een eventuele volgende aankoop sneller verwerkt kan worden. De gegevens worden zeven jaar bewaard.

Bestellen via de B2B-portal

Wanneer je online via onze B2B-portal een bestelling plaatst, dien je een aantal gegevens achter te laten zodat wij de order goed kunnen verwerken. Om een account aan te maken op de B2B-portal hebben wij diverse bedrijfsgegevens nodig om je te registreren in ons systeem. Denk hierbij aan:

  • Bedrijfsnaam
  • Naam van de gebruiker
  • E-mailadres van de gebruiker
  • Factuuradres
  • Afleveradres
  • KVK-nummer

Onze B2B-portal biedt de mogelijkheid om te kopen op rekening. Om dit te activeren hebben we jouw KVK-nummer nodig. Hiermee kijken we naar de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. De overige gegevens gebruiken wij om orders te verzenden en om jou op de hoogte te houden van de status van je bestelling.

Een afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken met één van onze specialisten? Dit kan zowel telefonisch als door het invullen van een daartoe behorend formulier. Wij registreren jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen en om een bezoek te brengen. De gegevens worden zeven jaar bewaard, zodat we ook later nog contact met je op kunnen nemen over de afhandeling.  

Informatie aanvragen via de website

Op onze webshop is het mogelijk om informatie aan te vragen over producten. We vragen hiervoor de volgende gegevens:

  • Bedrijfsnaam
  • Aanhef
  • Naam
  • E-mailadres

Deze gegevens gebruiken we om contact met je te zoeken, zodat we antwoord kunnen geven op jouw vraag. Deze gegevens worden zeven jaar bewaard.

Een document downloaden

Via onze website bieden we je de mogelijkheid om diverse documenten te downloaden. Na het invullen van deze gegevens sturen we jou het opgevraagde document toe. We vragen hierbij om:

  • Voornaam
  • Bedrijfsnaam
  • E-mail
  • Telefoonnummer

Deze gegevens zullen we gebruiken om jou verder te informeren.

Deelnemen aan een evenement

Laspartners Multiweld organiseert regelmatig evenementen. Om je hiervoor in te schrijven dien je een aantal gegevens achter te laten, namelijk:

  • Naam
  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Postcode en plaats
  • E-mailadres 
  • Telefoonnummer

Deze gegevens worden gebruikt om jou te informeren over het evenement en om informatie toe te sturen. Deze gegevens worden vervolgens in ons systeem bewaard voor zeven jaar. Dit om jou in de toekomst ook goed en snel te kunnen voorzien van informatie.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bij Laspartners Multiweld heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wanneer je in dit bestand staat, zul je regelmatig e-mails van ons ontvangen. Hiervoor registreren we jouw naam en uiteraard e-mailadres. Deze gegevens bewaren we totdat jij je weer afmeldt voor deze nieuwsbrief. Natuurlijk is er altijd mogelijkheid om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief. 

Abonnement magazine

Ieder halfjaar komt het Laspartners Multiweld Magazine uit. Je kunt je hiervoor abonneren. De gegevens die we hiervoor gebruiken zijn:

  • Bedrijfsnaam
  • Naam
  • Adres
  • Postcode en plaats

Veilige website

Wanneer je onze website bezoekt of een bestelling plaatst in onze webshop, kunnen wij je verzekeren dat je te maken hebt met een veilige website. Onze website en webshop ondergaan twee keer per jaar een veiligheidsscan via het IT security bedrijf Forus-P, zodat jij erop kunt vertrouwen dat wij veilig met jouw gegevens omgaan. 

ForusP_Secure_150

 

Privacy verklaring

Privacy- en cookieverklaring Laspartners Multiweld B.V.

1 oktober 2021

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Laspartners Multiweld B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • je eerst expliciet toestemming vragen om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Laspartners Multiweld B.V. is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.lpmw.nl. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen. Als je vragen hebt of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Laspartners Multiweld B.V..

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen jouw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over de betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, NAW-gegevens, geslacht en betalingsgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot de bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren. Je geeft dan informatie op over jezelf en dient een gebruikersnaam te kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, e-mailadres en functie binnen het bedrijf wanneer het gaat om een zakelijk account, NAW-gegevens, factuuradres, telefoonnummer en geslacht. Deze hebben wij nodig vanwege het contract wat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat je deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens kunnen ontvangen.

Contactformulier en nieuwsbrief
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en 7 jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden.

Het e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard, totdat je het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens kunnen ontvangen.

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via de browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel zullen dan niet goed meer werken.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. (Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen)

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om jouw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opgeslagen zijn
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je je persoonsgegevens invoert


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Laspartners Multiweld B.V.
Riga 3
2993 LW Barendrecht
info@lpmw.nl
+31(0)886641777

Algemene voorwaarden Privacy policy     Als partner van lassend Nederland biedt Laspartners Multiweld een groot scala aan producten en diensten, die we graag delen met onze... meer lezen »
Venster sluiten
Algemene voorwaarden en privacy policy

 

Als partner van lassend Nederland biedt Laspartners Multiweld een groot scala aan producten en diensten, die we graag delen met onze klanten. Om jou als klant optimaal te kunnen bedienen, hebben we bepaalde persoonsgegevens van je nodig. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat er met die gegevens gebeurt. Waarvoor we je gegevens gebruiken en hoe lang we deze bewaren, hangt af van de relatie die je hebt met Laspartners Multiweld. Graag geven we je hierover meer informatie.

Cameratoezicht

Bij Laspartners Multiweld hechten we veel waarde aan een veilige omgeving voor iedereen. Zowel klanten en medewerkers als producten. Om die veiligheid te waarborgen zijn onze vestigingen voorzien van een aantal camera’s. De camerabeelden worden na vier weken verwijderd, tenzij er een goede reden is om deze langer te bewaren, bijvoorbeeld voor een politieonderzoek. 

Balieverkoop

Wanneer je een aankoop doet in één van onze vestigingen, en je bent (nog) geen bestaande klant, dan worden er bepaalde gegevens van je gevraagd en opgeslagen. In onze vestigingen is het alleen mogelijk om goederen te betalen door middel van pintransacties. Hierdoor worden jouw transactiegegevens geregistreerd om de betaling in orde te maken. Vanwege onze belastingplicht zijn wij genoodzaakt om deze gegevens zeven jaar te bewaren.

Verhuur artikelen

Bij Laspartners Multiweld is het mogelijk om artikelen te huren. Voor de juiste registratie vragen wij hiervoor een aantal persoongegevens. Om ervoor te zorgen dat het huurproces goed verloopt vragen wij de volgende gegevens: 

  • Bedrijfsnaam
  • Naam contactpersoon
  • Factuuradres
  • Leveringsadres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Verhuur gasflessen

Bij Laspartners is het mogelijk om diverse gassen af te nemen. Dit gebeurt door middel van een leasecontract bij onze gassenleverancier. Onze gassenleverancier is verantwoordelijk voor alle gegevens van de lessee. Laspartners Multiweld fungeert hierin als tussenpersoon en bewaart de gegevens van de lessee niet.

Bezoek op onze website

De diverse websites van Laspartners Multiweld maken gebruik van Cookies. Cookies zijn iedere webpagina, vragen wij ook toestemming om cookies op te slaan. Cookies zijn gegevens die opgeslagen worden op het apparaat waarmee je de website bezoekt. Deze informatie wordt bij een volgend bezoek aan de webpagina weer opgehaald. Op deze manier herkent het apparaat de website die je eerder hebt bezocht en bijhouden wat de gebruiker in het verleden op de website heeft gedaan. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw inlognaam en/of wachtwoord wordt onthouden. Daarnaast onthoudt de webbrowser jouw gevulde winkelmand of ingestelde voorkeuren. Door middel van deze cookies is het voor ons mogelijk om onze website continu te verbeteren en aan te laten sluiten op de gewenste klantervaring. Wij en andere partijen kunnen inzicht krijgen in jouw surfgedrag, zodat zij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen over meerdere websites en niet-revelante advertenties weg kunnen laten.

Cookies brengen de veiligheid van je computer niet in gevaar. We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies:

Functionele cookies
Deze zijn nodig voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat aan jou snel en correct de gewenste informatie wordt getoond, elke keer dat je onze website bezoekt. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd.

Analytische cookies
Deze gebruiken we om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht, op welke pagina je op onze website aankomt, op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Als de analytische cookies geen grote impact op de privacy hebben, hoeft er geen toestemming te worden gevraagd, anders wel.

Tracking cookies
Dit zijn cookies die jouw surfgedrag op onze website kunnen volgen. Op die manier kunnen wij en adverteerders aan de hand van jouw surfgedrag gepersonaliseerde online advertenties en op maat gemaakte content tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij jouw toestemming.

Social media plug-in cookies
Social media plug-in cookies worden gebruikt om op onze website content van social media te tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij jouw toestemming.

De cookies blijven tot maximaal twaalf maanden na je laatste bezoek op het apparaat bewaard. Je kan cookies altijd zelf uitzetten of ze van je apparaat verwijderen. Hoe je dat kunt doen verschilt per soort internet browser en apparaat. Als je ervoor kiest om cookies te verwijderen, zal de website mogelijk niet meer optimaal functioneren en kun je van sommige diensten geen gebruik maken.

Bestellen via de webshop

Wanneer je online een bestelling plaatst, dien je een aantal gegevens achter te laten zodat wij de order goed kunnen verwerken. Vanwege verplichtingen aan de belasting is het noodzakelijk dat we jouw transactiegegevens registreren en zeven jaar bewaren. Daarnaast zijn er nog een aantal andere gegevens die nodig zijn om jouw bestelling goed te kunnen verwerken. Denk hierbij aan:

  • Naam 
  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Postcode en plaats
  • Afleveradres
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Deze gegevens worden bewaard, zodat een eventuele volgende aankoop sneller verwerkt kan worden. De gegevens worden zeven jaar bewaard.

Bestellen via de B2B-portal

Wanneer je online via onze B2B-portal een bestelling plaatst, dien je een aantal gegevens achter te laten zodat wij de order goed kunnen verwerken. Om een account aan te maken op de B2B-portal hebben wij diverse bedrijfsgegevens nodig om je te registreren in ons systeem. Denk hierbij aan:

  • Bedrijfsnaam
  • Naam van de gebruiker
  • E-mailadres van de gebruiker
  • Factuuradres
  • Afleveradres
  • KVK-nummer

Onze B2B-portal biedt de mogelijkheid om te kopen op rekening. Om dit te activeren hebben we jouw KVK-nummer nodig. Hiermee kijken we naar de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. De overige gegevens gebruiken wij om orders te verzenden en om jou op de hoogte te houden van de status van je bestelling.

Een afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken met één van onze specialisten? Dit kan zowel telefonisch als door het invullen van een daartoe behorend formulier. Wij registreren jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen en om een bezoek te brengen. De gegevens worden zeven jaar bewaard, zodat we ook later nog contact met je op kunnen nemen over de afhandeling.  

Informatie aanvragen via de website

Op onze webshop is het mogelijk om informatie aan te vragen over producten. We vragen hiervoor de volgende gegevens:

  • Bedrijfsnaam
  • Aanhef
  • Naam
  • E-mailadres

Deze gegevens gebruiken we om contact met je te zoeken, zodat we antwoord kunnen geven op jouw vraag. Deze gegevens worden zeven jaar bewaard.

Een document downloaden

Via onze website bieden we je de mogelijkheid om diverse documenten te downloaden. Na het invullen van deze gegevens sturen we jou het opgevraagde document toe. We vragen hierbij om:

  • Voornaam
  • Bedrijfsnaam
  • E-mail
  • Telefoonnummer

Deze gegevens zullen we gebruiken om jou verder te informeren.

Deelnemen aan een evenement

Laspartners Multiweld organiseert regelmatig evenementen. Om je hiervoor in te schrijven dien je een aantal gegevens achter te laten, namelijk:

  • Naam
  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Postcode en plaats
  • E-mailadres 
  • Telefoonnummer

Deze gegevens worden gebruikt om jou te informeren over het evenement en om informatie toe te sturen. Deze gegevens worden vervolgens in ons systeem bewaard voor zeven jaar. Dit om jou in de toekomst ook goed en snel te kunnen voorzien van informatie.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bij Laspartners Multiweld heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wanneer je in dit bestand staat, zul je regelmatig e-mails van ons ontvangen. Hiervoor registreren we jouw naam en uiteraard e-mailadres. Deze gegevens bewaren we totdat jij je weer afmeldt voor deze nieuwsbrief. Natuurlijk is er altijd mogelijkheid om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief. 

Abonnement magazine

Ieder halfjaar komt het Laspartners Multiweld Magazine uit. Je kunt je hiervoor abonneren. De gegevens die we hiervoor gebruiken zijn:

  • Bedrijfsnaam
  • Naam
  • Adres
  • Postcode en plaats

Veilige website

Wanneer je onze website bezoekt of een bestelling plaatst in onze webshop, kunnen wij je verzekeren dat je te maken hebt met een veilige website. Onze website en webshop ondergaan twee keer per jaar een veiligheidsscan via het IT security bedrijf Forus-P, zodat jij erop kunt vertrouwen dat wij veilig met jouw gegevens omgaan. 

ForusP_Secure_150

 

Privacy verklaring

Privacy- en cookieverklaring Laspartners Multiweld B.V.

1 oktober 2021

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Laspartners Multiweld B.V. acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • je eerst expliciet toestemming vragen om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Laspartners Multiweld B.V. is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel www.lpmw.nl. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen. Als je vragen hebt of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Laspartners Multiweld B.V..

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen jouw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over de betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, NAW-gegevens, geslacht en betalingsgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot de bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren. Je geeft dan informatie op over jezelf en dient een gebruikersnaam te kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, e-mailadres en functie binnen het bedrijf wanneer het gaat om een zakelijk account, NAW-gegevens, factuuradres, telefoonnummer en geslacht. Deze hebben wij nodig vanwege het contract wat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat je deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen en zodat wij kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens kunnen ontvangen.

Contactformulier en nieuwsbrief
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en 7 jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden.

Het e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard, totdat je het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens kunnen ontvangen.

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via de browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel zullen dan niet goed meer werken.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. (Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen)

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om jouw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opgeslagen zijn
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je je persoonsgegevens invoert


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Laspartners Multiweld B.V.
Riga 3
2993 LW Barendrecht
info@lpmw.nl
+31(0)886641777

Voor deze filter zijn geen resultaten gevonden!
Bekeken