Bekijk alle
categorieen
Filters sluiten
Filter op:
Auteurs
Tags

Wederom benoemd tot Nederman Gold Partner!

Een titel om trots op te zijn: in juni 2021 heeft LPMW de titel Gold Partner mogen ontvangen van Nederman. Een fantastische beloning!

Trotse importeur van Lasermach handlas lasers

Recentelijk is Laspartners Multiweld importeur geworden van Lasermach laserlasmachines. En daar vertellen wij jullie graag meer over..
Er is een grote ontwikkeling in de laswereld, namelijk het hand laser lassen. Lees snel verder voor de meest actuele informatie.

3M presenteert: The Welder's Choice

Gebruik jij het juiste gereedschap? Het belang van goed gereedschap tijdens het gehele lasproces. De aanbevolen 3M producten vind je terug in de nieuwe brochure. Bestel direct!
Nieuwe brochure Siegmund: nieuwe klemsystemen, productselectie en aanbiedingen. 1 mei 2021 t/m 30 september 2021.
Bij het inleveren van je oude lashelm ontvang je tot en met 31 maart 2021 € 125,- korting op de aanschaf van de nieuwe Mulax MX-05+ lashelm.
De afgelopen jaren hebben wij vanuit klanten herhaaldelijk de vraag gekregen of er zoiets bestaat als een ‘quick guide’ voor het afnemen van inspecties, opstellen/aflezen van WPS-en, verlengen van lasserskwalificaties en andere las-technische processen. Zelfs voor getrainde...
De openingstijden tijdens de feestdagen kunnen afwijken per vestiging. Bekijk hier de tijden.
Als direct gevolg van prijsverhogingen / indexatie door onze leveranciers zullen wij per 1 januari 2021 prijsverhogingen doorvoeren. Gemiddeld zien wij een stijging van ca. 3%.
In de nieuwe folder van Siegmund staat de innovatieve Hexagon Sleuventafel centraal. Benieuwd naar wat deze nieuwe tafels en de andere innovaties?

NIEUW: Mulax CX-01+ en MX-05+ lashelmen

De nieuwe CX-01+ en MX-05+ lashelmen van Mulax hebben een groter venster dan andere lashelmen waardoor de lasser veel zicht heeft over zijn werkzaamheden. Ook hebben ze de hoogste classificaties voor een consistente kleur en tegen vervormingen.
De FlyMarker mini 85/45 plus is een veelzijdig, compact en volledig mobiel markeersysteem. Het accu gestuurde handmarkeersysteem is uitgerust met een markeerveld van 85x45mm. Het markeersysteem combineert de sterke punten van de reeds bestaande modellen van Flymarker. De...
Met meer dan 70 jaar ervaring in het produceren van lasapparatuur, heeft Kemppi het nieuwe X5 FastMig lasapparaat ontwikkeld. De X5 FastMig is de opvolger van de welbekende FastMig M lasmachines. Lees alles over deze nieuwste ontwikkeling.
Op donderdag 26 november 2020 vindt de opleiding International Welding Inspection Personnel – Level C (IWI-C) plaats bij het de Groot LPMW Lasinstituut in Breda.

NIEUW: Mulax wolfraamelektroden

Wolfraamelektroden worden gebruikt bij het TIG-lassen van staal, RVS, andere hooggelegeerde staalsoorten met gelijkstroom en aluminium met wisselstroom. Middels een hoogfrequent ontsteking wordt de vlamboog in stand gehouden. Wolfraamelektroden zijn zeer geschikt voor...
De nieuwe G5-02 lashelm van 3M helpt de ogen en het gezicht van de drager te beschermen vonken, spatten, schadelijke ultraviolette straling (UV) en infrarood straling (IR) als gevolg van bepaald booggaslassen. De 3M Speedglas lashelm G5-02 laskap is ontworpen voor de meeste...
Bij aanschaf van een Lincoln Electric INVERTEC PC210, TOMAHAWK 1025 of TOMAHAWK 1538 plasmasnijder ontvang je t/m 31 juli 2020* een gratis bijbehorende plasmabox.
Lees alles over de nieuwste innovaties van Siegmund en profiteer van nieuwe acties en aanbiedingen.
Onlangs heeft Visser Las/Snijtechniek haar activiteiten verkocht aan Laspartners Multiweld. Met de overname van het bedrijf uit Woerden versterkt Laspartners Multiweld haar positie in het midden van Nederland.
In verband met Koningsdag (27 april) zijn wij gesloten.
Groot LPMW Lasinstituut SUMMERSCHOOL

Cepro afschermingen

Cepro biedt afschermingsmiddelen voor het creëren van een veilige werkomgeving in deze onzekere tijden.
Vanwege COVID-19 hebben wij ons beleid aangepast en maatregelen getroffen. In dit artikel lees je hier meer over.
Cougartron is een Deense organisatie die gespecialiseerd is in (elektrochemische)lasnaadreiniging en markeermachines voor de las/metaaltechniek. Dit artikel vertelt je meer over de processen, toepassingen, voordelen en welke machine geschikt is voor jouw werkzaamheden.

Markator inruilactie

Lever je oude Markator FlyMarker in voor een FlyMarker mini en krijg tot wel 930 euro aan extra's!
ORBIMAT 180 SW is een lasmachine van Orbitalum en heeft een intuïtieve aanraakbediening en online procescommunicatie. Dit zorgt voor vele voordelen. Door gebruik van Internet of Things garandeert Orbitalum met deze machine betere kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.
Met de ORBmax is het mogelijk om snel en gedetailleerd zuurstofresten te detecteren en te documenteren in de parameters. De meter is hierbij een marktleider voor de orbitale lastechnologie. Deze manier van werken en meten verhoogt de efficiëntie en kwaliteit van het laswerk.
Ruim twee jaar geleden kondigden de opleidings- en certificeringscentra van Laspartners Multiweld en De Groot Lastechniek in Breda aan de handen ineen te slaan. Onder het vaandel van De Groot LPMW Lasinstituut (of kortweg ‘het Lasinstituut’) werd koers gezet om een landelijke...
De webshop van Laspartners Multiweld heeft het afgelopen jaar een enorme groei gekend. Steeds meer klanten hebben de weg naar de zakelijke portal van Laspartners Multiweld gevonden. Zij ervaren dagelijks de voordelen van slimmer, sneller en efficiënter bestellen.
Met het oog op de professionele lasser staat de nieuwe Kemppi MasterTig voor laskwaliteit, bruikbaarheid en energiezuinigheid. MasterTig is zo gemaakt dat deze gemoduleerd opgebouwd kan worden om aan elke specifieke en individuele behoefte van de lasser te voldoen. Zo zijn er...
Een bedrijf dat de laatste tijd alles behalve stilstaat en waar de ontwikkelingen elkaar in snel tempo opvolgen is TMS. TMS is een technische dienstverlener, die voornamelijk actief is in Zuid-West Nederland en België. Laspartners
Multiweld praat met één van de...
Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. Bekijk hier onze openingstijden.
De essentie van efficiënt voorraadbeheer, die kent Overlasko Konstruktie B.V. als geen ander. Na een periode van 3 jaar ontzorgd te zijn door middel van een uitgiftesysteem van Laspartners Multiweld, kiest Overlasko opnieuw voor Laspartners Multiweld. Lees snel verder over...

Nederman 75 jaar jubileum actie

Nederman bestaat 75 jaar en dat vieren we! Zo profiteer je tot het einde van het jaar van aantrekkelijke korting op de mobiele afzuigers.
Vandaag is de 3-daagse Welding Week van start gegaan. Laspartners Multiweld is samen met Olmia Robotics op de Welding Week aanwezig. In samenwerking met Olmia Robotics zijn een aantal cobot-opstellingen ontwikkeld.
De nieuwe Powertec i380C van Lincoln Electric is een compact MIG/MAG lasapparaat en geschikt voor alle MIG/MAG- en beklede elektroden lasprocessen.
1 Van 5